Kunst inzichtelijk en toegankelijk maken. x

Atelier

INGANG

Atelier Monique Sleegers

HAL

Atelier Monique Sleegers Utrecht ingang hal

ATELIER

Atelier Monique Sleegers cursus boetseren

Het atelier

Ateliers  Kersenboomgaard is een uniek project voor professionele kunstenaars. Atelierwoningen, verdeeld over drie identieke gebouwen met een moderne architectuur, gelegen in een oude kersenboomgaard in het hart van Leidsche Rijn, Utrecht.

Sinds september 2011 woon en werk ik in een van deze atelierwoningen. Nu ik in een van deze prachtige gebouwen mijn werkruimte heb, heb ik de gelegenheid aangegrepen om mijn bedrijf Atelier Monique Sleegers serieus op te zetten. Als beeldend kunstenaar / beeldhouwer maak ik beelden van klei waarin de mens centraal staat met als belangrijkste thema de tweestrijd in de mens. Daarnaast geef ik in cursussen boetseren, workshops beeldhouwen in klei, kinderfeestjes en bedrijfsuitjes. Workshops aan volwassenen en kinderen waarin ik mijn creativiteit en vakmanschap als beeldhouwer samen met mijn kennis van kunst aan mensen kan overbrengen om zo kunst toegankelijk en inzichtelijk te maken.

Meer informatie over de cursussen en workshops die ik geef kunt u vinden op de pagina workshops kinderen of de pagina workshops boetseren